Moravský kulinářský institut nabízí řadu zajímavých kurzů

V břenu odstartoval svoji činnost Moravský kulinářský institut, který sídlí v zámku Napajedla. Nabízí sérii kurzů vaření pro laiky i profesionály. V zámecké kuchyni se v březnu vaří každý čtvrtek od 18 do 21 hodin. V dubnu se kurzy uskuteční každé úterý od 18 do 21 hodin. Kurzy povede majitelka zámku Eva Gajdošík a kuchař David Brada. 

Těšit se můžete na tuto nabídku:
 
8. 3.     Paštiky a terinky (Eva Gajdošík)
15. 3.   Sushi od A do Z (David Brada)
22. 3.   Rychlá překvapení (Eva Gajdošík)
29. 3.   Foodstyling – zdobení a modelování ze surovin a karamelu (David Brada)
3. 4.     Dezerty, záviny a sladkosti (David Brada)
10. 4.   Zvěřina v moravské kuchyni (Eva Gajdošík)
17. 4.   Italská romance (Eva Gajdošík)
24. 4.   Brunch (Eva Gajdošík)

Více na www.mokul.cz