Netradičním dárkem může být i ochutnávka zámeckého života

Hledáte tip na dárek, a to nejen vánoční či narozeninový? Zámek Napajedla nabízí jedinečné dárkové vouchery a poukázky. Díky nim tak mohou lidé prožít jedinečný zážitek, ochutnat zámecký život, zahrát si golf nebo prožít romantické chvíle. Ceny poukazů jsou od 299 korun.

„V nabídce je desítka nejrůznějších voucherů. Na přání zákazníka zajistíme i speciální programy nebo kombinaci nejrůznějších zážitků. V zámku lze strávit nejen hodinu, ale třeba celý den nebo i několik dní najednou, “ řekla manažerka zámku Petra Psotková.

Novinkou zámku je ubytování ve stylových pokojích, kde dříve žila šlechta. Lidé tak ochutnají zámecký život. V osobitých apartmánech stráví hosté noc, dále si mohou objednat degustační večeři či oběd, nechybí ani umělecké zážitky u dobrého vína nebo zpestření v podobě indoor golfu. Tento typ poukazu mohou zájemci zakoupit od 1799 korun za dvoulůžkový pokoj se snídaní.

V zámku si ale mohou lidé užít třeba jen odpoledne. Za voucher v hodnotě 299 korun si obdarovaný užije prohlídku zámku, zavítá do výstavy Afrika, prohlédne si historické kočárky a panenky ze soukromé sbírky a posedí si v kavárně s kávou a zámeckým zákuskem. Pro romantiky je připraven Romantický večer pro dva. „Večeři si užijete při rozsvícených svíčkách a v dokonalém zámeckém prostředí. Servírovat vám budeme zámecké menu, které je připravováno ve stylu „slow food“, tedy z domácích a lokálních surovin. Za tuto večeři jedna osoba zaplatí 699 korun. V zámku si ale lze užít i romantický večer i s noclehem, a to za zvýhodněnou cenu 1499 korun na osobu,“ přiblížila romanticky laděné programy Petra Psotková.

Milovníkům aktivního odpočinku mohou lidé věnovat třeba hodinu golfu s trenérem, kterou si užijí hráči golfu i úplní začátečníci. V zimě lze navštívit indoor golf centrum, které se nachází v levém křídle zámku. V létě je k dispozici golf driving range v zámeckém parku. Za hodinu s trenérem zaplatíte 499 korun, v ceně je také jeden nápoj dle přání.

V napajedelském zámku se ale díky voucheru můžete podívat i do zámecké kuchyně. V ní se totiž konají nejrůznější kurzy vaření, které připravuje Moravský kulinářský institut sídlící v zámku. Lekce vaření či pečení vedou profesionální kuchaři a vybírat lze z široké palety kurzů. Dárkový poukaz pro milovníky dobrého jídla lze zakoupit za 999 korun. Institut nabízí i individuální kurzy vaření. „Tyto kurzy jsou „šity“ přímo na míru vašim potřebám a celý den se vám budeme věnovat v zámecké kuchyni, kde se budete učit poznávat rozličná zákoutí kuchařského umění. Tento kurz lze darovat za 4999 korun,“ dodala Petra Psotková.

V zámku Napajedla lze ale darovat i konzultace osobního rozvoje, které jsou určeny pro ty, jež si neví rady s prací, ve vztazích nebo se sebou samotným. Dárkem, který potěší především ženy, může být i konzultace vizážistky nebo poradenství, jak se dokonale nalíčit či jakými barvami podpořit svou osobnost. Jednotlivé vouchery jsou v nabídce uveřejnění na webových stránkách www.zameknapajedla.cz.

Platnost voucherů zakoupených přímo v Zámku Napajedla je do konce roku 2012. Dárkové poukazy po objednání zájemcům zašleme nebo je dopravíme přímo dle požadavků objednavatele. Informace o zámku a připravovaných programech jsou na www.zameknapajedla.cz.